Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
duchovní teorie a směry

Žena neboli kněžství srdce - 20%
(1x)
Poté, co si žena předsevzala, že se musí vymanit z ovládání mužem, přejala mužská schémata na úkor své vlastní ženskosti, a tím se vzdálila své základní povaze. Ocitá se najednou ještě osamocenější a zranitelnější ve spletitých situacích, ...
duchovní teorie a směry
Ukázky

Žena neboli kněžství srdce

85 Kč
68 Kč
Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
Cestou necestou - 20%
Všechny bytosti touží být šťastné. Na tom není nic špatného. Chybou však je hledat štěstí ve vnějším světě. Tam žádné štěstí není. Štěstí je pouze v nás, je to naše vlastní přirozenost.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Cestou necestou

49 Kč
39 Kč
Spratek - 20%
Láska je nade vším. Je všude a v každém! Je to přirozený a normální stav. Stojí za to pracovat na sobě, abychom ji pocítili. V pořadí již osmá kniha známé autorky.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Spratek

130 Kč
104 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Um meditace - 20%
Slovo meditace jsem začal používat a současně se začal vědomě věnovat „meditaci“ někdy v roce 2000. Tedy mohu říci, že v tomto životě vědomě medituji a studuji nejrůznější meditační techniky skoro dvacet let. ...
duchovní teorie a směry
Ukázky

Um meditace

80 Kč
64 Kč
Um vnímání - 20%
Není bezprostřednějšího aktu či události vědomí v naší každodenní zkušenosti, než samotný akt smyslového vnímání v našem vědomí prožívání a zakoušení sebe, druhých a světa.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Um vnímání

90 Kč
72 Kč
Život nebo smrt??? Smrt nebo život??? - 20%
Neprovedu Vás životem nebo smrtí, ale pojednáním osobních zážitků životem a životem po životě.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Život nebo smrt??? Smrt nebo život???

129 Kč
103 Kč
3IN Intuice Instinkt Inspirace - 20%
(5x)
Autobiograficky fiktivní příběh cesty vedoucí od nepochopení k poznání, od nevědomosti k moudrosti, jež v neustálém tepu srdce vlila do života hlubokou důvěru v intuici, instinkt a inspiraci.

UKÁZKA KE STAŽENÍ JE TŘETINA E-KNIHY.
duchovní teorie a směry
Ukázky

3IN Intuice Instinkt Inspirace

168 Kč
134 Kč
Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>