Nejprodávanější tituly - březen 2019
fotografie

foto: JANSI - 11%
(1x)
Ztvárnění mužského aktu patří bezesporu mezi nejobtížnější umělecké disciplíny, fotograf JANSI za svou téměř třicetiletou fotografickou kariéru dosáhl v tomto oboru skutečného mistrovství.
fotografie

foto: JANSI

441 Kč
392 Kč
Jaroslav Beneš
Tvorba Jaroslava Beneše náleží k té linii české umělecké fotografie, v níž se završuje analogová éra, zakladatelská fáze technicky vzniklých obrazů, a reprezentuje tak pozdní, závěrečnou fázi modernity.
fotografie
Ukázky

Jaroslav Beneš

351 Kč
Josef Husák. Fotografie - 11%
Josef Husák patří k předním českým představitelům subjektivního dokumentu, směru, který dnes zaujímá stále významnější pozici v současné tvůrčí fotografii.
fotografie

Josef Husák. Fotografie

315 Kč
280 Kč
Foto Ideal. Jindřich Zelenka
(2x)

Autor knihy, fotograf Prokop Paul, je pokračovatelem významné fotografické dynastie, na jejímž počátku stál Jindřich Zelenka, jehož životní osudy a tvorbu kniha mapuje. Zelenka se vyučil a pracoval jako asistent v ateliéru Rudolfa Bruner-Dvořáka.

fotografie
Ukázky

Foto Ideal. Jindřich Zelenka

351 Kč
Jan Lukas - 11%
(1x)
Fotografická kniha Jan Lukas: Lidé 1930–1995 představuje 108 unikátních černobílých záběrů z let, kdy se tvořily novodobé dějiny, a to jak v Evropě, tak v tehdejším Sovětském svazu či Spojených státech.
fotografie
Ukázky

Jan Lukas

378 Kč
336 Kč
Jan Saudek - Posterbook - 11%
Výběr fotografií světově proslulého českého fotografa Jana Saudka.
fotografie

Jan Saudek - Posterbook

269 Kč
239 Kč
Provázek - 11%
Publikace mapující dění v Divadle (Husa) na provázku od jeho vzniku coby profesionálního souboru až do konce roku 1989, kdy se divadlo přestěhovalo do vlastních prostor a začalo psát úplně novou kapitolu.
fotografie

Provázek

504 Kč
448 Kč
Alexander Hackenschmied - 11%
Monografický sborník věnovaný světově proslulému fotografovi a avantgardnímu filmaři Alexandru Hackenschmiedovi - Hammidovi, sestavil rakouský filmový vědec Michael Omasta k 95. výročí tvůrcova narození.
fotografie

Alexander Hackenschmied

260 Kč
231 Kč
Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice - 6%
(3x)
Kniha představuje soubor fotografií (dosud z velké části nezveřejněných), které Jan Ságl pořídil během spolupráce se skupinami The Primitives Group a The Plastic People of the Universe koncem šedesátých a v první polovině sedmdesátých let.
fotografie
Ukázky

Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice

594 Kč
559 Kč
A pásly by se tam ovce... - 11%
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
fotografie

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>