Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2019

Jmenuji se Martina
Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou.

Jmenuji se Martina

206 Kč
Kavárnička v Kábulu
(2x)
Pět rozdílných žen, pět pohnutých příběhů ve válkou sužovaném Afghánistánu.

Kavárnička v Kábulu

359 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
Kouzelníci z pradávna
(1x)

Kdysi dávno pradávno byla magie skutečná a temné hvozdy byly plné kouzelných tvorů. Jenže pak přišli válečníci… První díl nové knižní řady z pera Cressidy Cowellové, autorky knihy Jak vycvičit draka.

Kouzelníci z pradávna

134 Kč
Kovy - Ovšem
(1x)
Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

Kovy - Ovšem

296 Kč
Odemykání dětského potenciálu
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

Odemykání dětského potenciálu

332 Kč
Olga
(5x)
Příběh lásky na pozadí dramatických německých dějin od konce 19. století do sedmdesátých let 20. století.

Olga

269 Kč
Pohádkové Poslouchánky
O perníkové chaloupce, Hrnečku, vař!, Krejčík králem, Jak dědeček měnil, až vyměnil, O neposlušných kozlatech, O nepravém a pravém čertu, Jak se stal Matěj Cvrček doktorem, O Palečkovi…

Pohádkové Poslouchánky

179 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Zbožňovaná filmová diva Betty Winterová umírá poté, co na ni při natáčení spadl světlomet. Ale byla to vůbec nehoda? Vyšetřování přivádí Gereona Ratha do berlínských ateliérů, kde to vře, neboť celá branže se dramaticky mění.

Tichý zabiják

152 Kč
Za sny
(1x)

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

Za sny

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 228 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 23 > >>