Nejprodávanější tituly - březen 2019

Kniha Prachu 1
(2x)
Triumfální návrat do světa Zlatého kompasu. První díl zamýšlené trilogie, nás zavádí do stejného prostředí, v němž se odehrávaly Jeho temné esence, Pullman ale děj posunul do doby o deset let dříve.
Ukázky

Kniha Prachu 1

358 Kč
Lužinova obrana
(1x)
Nabokovovo vrcholné dílo je románem o posedlosti a šílenství.
Ukázky

Lužinova obrana

260 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Marie a Magdalény
(4x)
Román české autorky vyznamenaný francouzskými literárními cenami! Magdaléna, Libuše, Eva… jedna rodová linie a stejný osud: všechny vyrůstají bez otce. A jedna po druhé svým osobitým způsobem vypráví o lásce, o naději i o světle v temnotách.
Ukázky

Marie a Magdalény

223 Kč
Vlk a dýka
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

359 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Asklépios
(1x)
Dialog Asklépios bývá řazen mezi tzv. filosofická hermetika. Podobně jako texty tzv. Corpus Hermeticum, které autor prokazatelně znal, netvoří jednotný myšlenkový celek, ale shrnuje v podstatě všechny aspekty antického hermetismu.

Asklépios

116 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>