Nejprodávanější e-knihy - duben 2019

Cílem byla svoboda
(1x)
Kniha souhrnným a vyčerpávajícím způsobem zpracovává téma protifašistického odboje v letech 1939–1945 na Přerovsku a Hranicku, a to v kontextu historického vývoje těchto regionů a vývoje českých zemí v období nacistické okupace.
Ukázky

Cílem byla svoboda

159 Kč
Císařský řez
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
Ukázky

Císařský řez

175 Kč
Černá hra
(5x)
Drsný thriller z krvavých devadesátých let líčící dramatické osudy členů podsvětí. Krátce po Sametové revoluci zavládlo ponuré období – smrt nikdy nebyla daleko a dařilo se všem druhům svinstva.
Ukázky

Černá hra

198 Kč
Deformace demokracie?
Čtivá práce známého politologa je pokračováním jeho předchozí knihy Éra nevinnosti. Česká politika 1989–1997. Autor zde mapuje důležitý předěl v dějinách české politiky, spojený s kontroverzní Opoziční smlouvou.
Ukázky

Deformace demokracie?

199 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
Dubnová čarodějka

Neuvěřitelný osud němé, ochrnuté dívky, román o hloubce ducha a síle imaginace. Příběh z pera přední představitelky švédského magického realismu.

Ukázky

Dubnová čarodějka

254 Kč
Dylan
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
Ukázky

Dylan

429 Kč
Ekonomie, ekologie, eudaimonia
Jubilejní publikace dokumentuje studentské práce, které se v průběhu 20 let ucházely o Cenu Josefa Vavrouška, a současně reflektuje stav teoretické ekonomie, jejíž paradigma je vystavováno kritice v důsledku negativních ekologických dopadů.
Ukázky

Ekonomie, ekologie, eudaimonia

100 Kč
Finanční trhy
Učebnice určená zejména studentům ekonomických VŠ i SŠ se věnuje fungování finančních trhů a finančním investičním instrumentům. Je ojedinělá tím, že její součástí je program na generování cvičných testů.
Ukázky

Finanční trhy

297 Kč
Honicí psi
(3x)
Po sedmnácti letech je znovu otevřen případ vraždy mladé dívky s tím, že rozhodující důkaz, který vedl k usvědčení pachatele, byl zfalšován.
Ukázky

Honicí psi

249 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100