Nejprodávanější e-knihy - duben 2019

Výzkum médií
Publikace uvádí čtenáře do metodologie a empirického výzkumu sociálních věd, provádí jej jeho jednotlivými etapami a poskytuje vodítka pro případnou samostatnou vědeckou práci v oblasti výzkumu médií.
Ukázky

Výzkum médií

654 Kč
Záblesk v temnotě

Druhý díl autobiografie nejznámějšího světového evolučního biologa, skeptika a ateisty se soustředí na dobu pozdějších úspěchů, kdy autor pokračuje na cestě intelektuálního vývoje a vědeckého zkoumání.

Ukázky

Záblesk v temnotě

210 Kč
Zen a umění údržby motocyklu
(1x)
Kultovní kniha americké literatury, podobně jako Kerouacův román Na cestě či Hellerova Hlava XXII. Spojuje zdánlivě neslučitelné žánry cestovního deníku, románu a filozofických úvah.
Ukázky

Zen a umění údržby motocyklu

266 Kč
Zlomené srdce
(1x)
Dojela na odlehlou pobřežní vyhlídku, zaparkovala, zahodila klíčky a už ji nikdy nikdo nespatřil. Nezanechala po sobě jedinou stopu.
Ukázky

Zlomené srdce

399 Kč
Zrada ve Faranoru
Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále.
Ukázky

Zrada ve Faranoru

99 Kč
Ženy a lži - 30%
Jižní Morava. Dva detektivní případy. A jeden sympatický starožitník, který rád pomáhá rozplétat kriminalistické hádanky....
Ukázky

Ženy a lži

179 Kč
125 Kč
Život, na který metr nestačí
Zakladatelka úspěšného blogu Karolina: Život, na který metr nestačí přichází se stejnojmennou knihou, ve které s nadsázkou úspěšně demonstruje rčení: „Může-li se něco pokazit, pokazí se to.“ Knížka vás provede humornými příběhy z malé vesnice, kam se Karolina nedobrovolně i s rodinou jako malá…
Ukázky

Život, na který metr nestačí

170 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
A satan se smál z nebe
Osudy čtyř mužů se střetnou s realitou dnešního světa, kde se slušnost, poctivost a další morální hodnoty vytrácejí, nebo se přímo pokládají za projev slabosti. Naopak bezohlednost, sobectví a obcházení zákona patří k vizitce úspěšnosti.
Ukázky

A satan se smál z nebe

179 Kč
Alternativní potravinové sítě
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>