Nejprodávanější knihy - duben 2019
náboženství a myšlení

U Božího Mlýna - 11%
(1x)

Knižní rozhovor s populárním katolickým knězem, který miluje rockovou hudbu.

Život kněze Ladislava Heryána je plný paradoxů. Připravoval se na dráhu misionáře, ale působí v nejateističtější zemi Evropy. Je doma mezi salesiány i mezi kamarády z un

náboženství a myšlení

U Božího Mlýna

332 Kč
295 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
náboženství a myšlení

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Exotem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi.
náboženství a myšlení

Exotem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Kardinál Mindszenty - 11%
Neuvěřitelný životní příběh maďarského primase, vězně tří režimů. Jeho životopisec se soustřeďuje zejména na události po druhé světové válce, kdy se Mindszenty stal arcibiskupem v Ostřihomi.
náboženství a myšlení

Kardinál Mindszenty

178 Kč
158 Kč
U stolu s papežem Františkem - 11%
Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má kořeny jeho nasazení ...
náboženství a myšlení

U stolu s papežem Františkem

404 Kč
359 Kč
Hlubší než nebe, větší než prostor - 11%
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
náboženství a myšlení

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
302 Kč
Život je sacra zajímavej - 11%
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
náboženství a myšlení

Život je sacra zajímavej

170 Kč
151 Kč
Velekněz - 11%
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.
náboženství a myšlení

Velekněz

358 Kč
318 Kč
Dej krev a získáš ducha - 11%
(1x)
Předkládaná kniha se věnuje životu a dílu starce Josefa Hesychasty, jenž patří k nejvýznamnějším osobnostem současného pravoslaví. Prostřednictvím svého učení i žáků podstatně ovlivnil život na Svaté hoře Athos, a nejen tam.
náboženství a myšlení

Dej krev a získáš ducha

143 Kč
127 Kč
Zápisky z poutí - 11%
Zápisky z poutí jsou laskavým vyprávěním o mnoha poutních a poznávacích cestách Miroslavy Jetelinové, člověka, pro kterého se cestování stalo velkým kořením života.
náboženství a myšlení

Zápisky z poutí

230 Kč
204 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>