Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
společenské vědy

Robot na konci tunelu - 20%
(9x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
společenské vědy
Ukázky

Robot na konci tunelu

171 Kč
137 Kč
Co se děje se světem? - 20%
(4x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

249 Kč
199 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
společenské vědy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 20%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
společenské vědy
Ukázky

Metody pedagogického výzkumu

339 Kč
271 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
společenské vědy
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
společenské vědy
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Já platím, já rozhoduji! - 20%
(1x)
Silvio Berlusconi, Geert Wilders, Frank Stronach, Viktor Uspaskich, Vít Bárta, Tomio Okamura a Andrej Babiš, to jsou jen některá jména politických podnikatelů, kteří vytvořili vlastní stranu a vstoupili s ní do politiky.
společenské vědy
Ukázky

Já platím, já rozhoduji!

195 Kč
156 Kč
Práce, nebo důchod? - 20%
Kniha je souborem osmi statí pojednávajících o různých aspektech pracovního trhu a starších pracovníků.
společenské vědy
Ukázky

Práce, nebo důchod?

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>