Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
sport a fitness

Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
sport a fitness
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Kinesiotaping pro sportovce - 20%
Kniha je praktickým pomocníkem pro všechny sportovce, trenéry i fyzioterapeuty, kteří se často setkávají s úrazy a řeší jejich následky. Metoda lepení barevných pásek na kůži přináší nečekaně výborné výsledky.
sport a fitness
Ukázky

Kinesiotaping pro sportovce

186 Kč
149 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Relaxační techniky ve sportu - 20%
Publikace je určena trenérům i výkonnostním a kondičním sportovcům, dále všem vyznavačům aktivního životního stylu, fitness, wellness a samozřejmě také studentům tělesné výchovy, fyzioterapie a všech příbuzných oborů.
sport a fitness
Ukázky

Relaxační techniky ve sportu

195 Kč
156 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Předškoláci v pohybu - 20%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí. Autorky se zaměřily na praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu

161 Kč
129 Kč
Outdoorový průvodce - Český ráj - 20%
Anotace Český rájChráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Český ráj

139 Kč
111 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>