Nejprodávanější knihy - duben 2019
osobní rozvoj

Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
osobní rozvoj

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Jak se zbavit starostí a začít žít - 11%
Rádce pro zlepšení Vašeho života.
osobní rozvoj

Jak se zbavit starostí a začít žít

270 Kč
240 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Bez bahna lotos nevykvete - 11%
Jeden z nejuznávanějších buddhistických mnichů současnosti v tomto textu předává prosté a dostupné techniky jako umět se zastavit, klidně dýchat, vědomě chodit, hluboce se soustředit.
osobní rozvoj

Bez bahna lotos nevykvete

269 Kč
239 Kč
Mozkohrátky - 11%
Hra je zábava. A zábavné můžou být i hry s pamětí. V knize „mozkohrátek“ najdete hrátky s pamětí pro celou rodinu v různých stupních obtížnosti.
osobní rozvoj

Mozkohrátky

269 Kč
239 Kč
Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
osobní rozvoj

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
osobní rozvoj

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Masáž pro začátečníky - 11%
Masážní terapie je příjemný způsob, jak prohloubit spojení s  vašimi blízkými při aplikaci uzdravujících technik ke snížení bolesti a napětí, který zároveň přináší hlubší uvolnění a požitek.
osobní rozvoj

Masáž pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 250 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>