Nejprodávanější knihy - duben 2019
osobní rozvoj

Pauza - 45%
Pauza je knížka, která vám ukáže, že postavit sami sebe a své pocity na první místo je úplně v pořádku. Naučíte se, jak říkat ne, dělat věci, u kterých se cítíte dobře a naopak odmítat ty, u kterých to tak není.
osobní rozvoj
Ukázky

Pauza

238 Kč
132 Kč
Chovejte se jako kočka - 11%
Kočka je váš nejlepší kouč! Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než podobné knihy.
osobní rozvoj

Chovejte se jako kočka

268 Kč
238 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
osobní rozvoj

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Poselství Garciovi - 11%
Esej oslavuje iniciativu vojáka, který úspěšně splnil svěřený úkol. Nekladl žádné otázky, neměl námitky, neprosil o pomoc a misi dokončil. Tím dokázal, že vyniká nad průměrem. Odvedl práci, aniž ho někdo musel držet za ručičku.
osobní rozvoj

Poselství Garciovi

27 Kč
24 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Srdce šamana - 11%
Pradávná moudrost andských léčitelů pro současný život.
osobní rozvoj

Srdce šamana

233 Kč
207 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
osobní rozvoj

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 250 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>