Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
zdraví a životní styl

Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
zdraví a životní styl
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
E.V.Č.A.... Start your soul and body - 20%
E.V.Č.A.... - anglická verze.
zdraví a životní styl
Ukázky

E.V.Č.A.... Start your soul and body

137 Kč
110 Kč
Hormony v harmonii - 20%
Laskavý průvodce hormonální terapií, v němž se autorky snaží překlenout bariéry mezi klasickou a alternativní medicínou. Zpracovaly témata od PMS přes fertilitu až po menopauzu a doplnily řadou diagnostických testů, rad i receptů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hormony v harmonii

254 Kč
203 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
zdraví a životní styl
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 20%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

449 Kč
359 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdraví a životní styl
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>