Nejprodávanější tituly - duben 2019
pedagogika, didaktika

Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení. Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě Vám!

pedagogika, didaktika

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy

135 Kč
120 Kč
Myslet nahlas - mluvit nahlas - 11%
(1x)
Feuersteinova metoda zlepšuje poznávací dovednosti člověka a jeho schopnost organizace informací. Podle autora není inteligence neměnnou strukturou, ale je možné s ní pracovat a rozvíjet ji...
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas

341 Kč
303 Kč
Výchova jako dobrodružství - 11%
Že to není možné? Že vám to přijde jako sci-fi? Pak neváhejte a prolistujte tuto knihu. Obsahuje nejen teoretická východiska a pedagogickou teorii a praktické zkušenosti z realizace v rámci projektu Gymnázia Přírodní škola...
pedagogika, didaktika

Výchova jako dobrodružství

270 Kč
240 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Poruchy učení - 11%
(1x)
Příčiny, diagnostika, metodické postupy a plány reedukace specifických poruch učení - dyslexie, dysortografie, dysgrafie, dyskalkulie, leterality.
pedagogika, didaktika

Poruchy učení

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
pedagogika, didaktika

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>