Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
světová

Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
světová
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Hračkář - 11%
(5x)

Profesor Theo Cray se kvůli podezřením, která ho obklopila po smrti jeho někdejší studentky, a skandálním spekulacím poté, co byl zabit její vrah, se nemůže vrátit ke svému univerzitnímu výzkumu.

světová

Hračkář

341 Kč
303 Kč
Máma - 11%
(1x)
Helga dělala vždycky všechno s plným nasazením. Toužila být dobrou manželkou, mámou i babičkou. Podařilo se jí to. Rodině vytvořila bezpečný přístav naplněný láskou a pochopením.
světová

Máma

296 Kč
263 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page - 11%
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

světová

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
559 Kč
Osud tažných ptáků - 11%
(3x)
Mokřady západního Nizozemí jsou útočištěm ptactva, které fascinuje nadějného biologa Maartena. Pravidelně vyplouvá na svá pozorování, aby v přírodě našel harmonii, kterou postrádá mezi lidmi.
světová
Ukázky

Osud tažných ptáků

258 Kč
230 Kč
Kudy vchází světlo - 11%
(1x)
Stěží si lze představit náročnější životní zkoušku. Kariéra Armanda Gamache, dříve respektovaného vrchního inspektora quebecké Sureté, balancuje nad propastí a v rozkladu je také jeho oddělení vražd, ze kterého musela odejít většina jemu věrných agentů.
světová

Kudy vchází světlo

359 Kč
319 Kč
Hostina pro vrány - 11%
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
světová
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
710 Kč
Čas čarodějnic - 11%
(3x)
Historička a čarodějnice Diana Bishopová celý svůj život odmítala své nadpřirozené nadání.
světová

Čas čarodějnic

359 Kč
319 Kč
O myšce, která se nebála - 11%
(2x)
Jednoho rána se myška rozhodla, že půjde do lesa na průzkum. Ničeho se neleknu, řekla ostatním zvířátkům. A opravdu, ani vlk, ani medvěd, a dokonce ani los ji nevystrašili. Jak to ale dopadlo, když v lesním domečku našla malé, bílé, chlupaté koťátko.
světová

O myšce, která se nebála

179 Kč
159 Kč
Vybledlá krajina s kopci - 11%
(6x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
světová
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>