Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
beletrie

Střet králů
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
beletrie
Ukázky

Střet králů

799 Kč
Duch znojemských katakomb
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
beletrie

Duch znojemských katakomb

314 Kč
Hračkář
(5x)

Profesor Theo Cray se kvůli podezřením, která ho obklopila po smrti jeho někdejší studentky, a skandálním spekulacím poté, co byl zabit její vrah, se nemůže vrátit ke svému univerzitnímu výzkumu.

beletrie

Hračkář

341 Kč
Máma
(1x)
Helga dělala vždycky všechno s plným nasazením. Toužila být dobrou manželkou, mámou i babičkou. Podařilo se jí to. Rodině vytvořila bezpečný přístav naplněný láskou a pochopením.
beletrie

Máma

296 Kč
Miss exitus
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
beletrie
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

beletrie

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Osud tažných ptáků
(3x)
Mokřady západního Nizozemí jsou útočištěm ptactva, které fascinuje nadějného biologa Maartena. Pravidelně vyplouvá na svá pozorování, aby v přírodě našel harmonii, kterou postrádá mezi lidmi.
beletrie
Ukázky

Osud tažných ptáků

258 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
beletrie

V náruči dejvický noci

242 Kč
Kudy vchází světlo
(1x)
Stěží si lze představit náročnější životní zkoušku. Kariéra Armanda Gamache, dříve respektovaného vrchního inspektora quebecké Sureté, balancuje nad propastí a v rozkladu je také jeho oddělení vražd, ze kterého musela odejít většina jemu věrných agentů.
beletrie

Kudy vchází světlo

359 Kč
Hostina pro vrány
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
beletrie
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>