Nejprodávanější audioknihy - duben 2019
detektivky

Nesmírný
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

detektivky

Nesmírný

323 Kč
Nemesis
(11x)

V bance v centru Osla dostává vedoucí pětadvacet vteřin na to, aby otevřel bankomat, vybral z něj peníze a naházel je do připravené kabely. Případ dostává na starost Harry Hole, jeden z nejlepších kriminalistů osloské policie.

detektivky
Ukázky

Nemesis

269 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do
detektivky

Hypnotizér

314 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Hadrový panák
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.
detektivky

Hadrový panák

314 Kč
Msta písecké panny
Detektivní příběh vynikajícího českého autora.
detektivky

Msta písecké panny

314 Kč
Někdo blízký
(1x)
Když otec a matka osmileté Daisy Masonové nahlásí její zmizení z večírku, který pořádali na zahradě rodinného domu, inspektor Adam Fawley se soustředí především na výslechy lidí, kteří děvčátko znali.
detektivky

Někdo blízký

323 Kč
Černé světlo
Enzo Macleod, skotský vyučující biologie na univerzitě v Toulouse na jihozápadě Francie, už dokázal rozlousknout první dva zločiny ze sedmi nechvalně proslulých vražd popsaných v knize odložených případů pařížského novináře Rogera Raffina.
detektivky
Ukázky

Černé světlo

299 Kč
Hadí doupě
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky

Hadí doupě

242 Kč
Lazar
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>