Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
česká

Hlas kukačky
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
česká
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
Dědina - 20%
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
česká
Ukázky

Dědina

199 Kč
159 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Paganiniho smlouva - 20%
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
česká
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
199 Kč
Diagnóza žena - 20%
Žena je zvláštní tvor. Nejen, že najednou oběma rukama zvládne deset činností, ona má i mnoho tváří. V jednu chvíli se tváří jako anděl, aby se v okamžiku změnila v ďábla. Snažit se jí porozumět je stejně marné, jako ovlivnit počasí. Muži se v ženě ztrácejí a jen nevěřícně kroutí očima.
česká
Ukázky

Diagnóza žena

179 Kč
143 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Velký pitaval města Písku
Když před lety písecký emeritní kriminalista Ladislav Beran zjistil, že i ve městě nad Otavou od 1. ledna 1928 působila četnická pátrací stanice, vydal se do Prácheňského muzea, ponořil se do zdejších archivů a dobového tisku....
česká
Ukázky

Velký pitaval města Písku

169 Kč
Sentimentální román - 20%
(6x)
Sentimentální román není román, a už vůbec ne sentimentální. Je drsný a ostrý jako nabroušené kanady.
česká
Ukázky

Sentimentální román

189 Kč
151 Kč
Příspěvek k dějinám radosti
(1x)
Sex, Edvard Beneš a nezávislost vlaštovek v novém groteskním románu jedné z nejvýraznějších autorek současné české literatury.
česká
Ukázky

Příspěvek k dějinám radosti

169 Kč
Děkuji, sestřičko… - 20%
(2x)
Pokračování křehkého osudu mladé sestřičky, který se odehrává v sedmdesátých letech minulého století v prostředí, které křehkým citům právě nepřálo. Příběh o tom jak si poradit se životem bez cizí pomoci, cestou vlastnoručně ohmataného poznání, vykoupeného občas trpkostí, občas zakopnutím.
česká
Ukázky

Děkuji, sestřičko…

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 562 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 57 > >>