Nejprodávanější tituly - duben 2019
romantika

Karmínové pouto
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

romantika

Karmínové pouto

296 Kč
Kroky v dešti
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romantika

Kroky v dešti

269 Kč
Nevěra je hřích
Když si Adéla uvědomí, že ji manžel podvádí, je z toho velmi nešťastná. V rámci zachování rodiny ho donutí, aby svoji milenku opustil.
romantika
Ukázky

Nevěra je hřích

129 Kč
Noc, kdy padaly hvězdy
Diana se po dvouměsíčním pobytu v sanatoriu vrací na rodinný ranč. Láska dokáže zahojit i ty nejhlubší rány
romantika

Noc, kdy padaly hvězdy

224 Kč
Sítě z pavučin
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
Srdce korzára
Po desetiletí diplomatických plaveb a tajných misí pro korunu kapitán Robert Frobisher usoudí, že je na čase se usadit a založit rodinu. Když ho však povolají k naléhavé misi, odkládá svá přání stranou a ihned se vydává na moře.
romantika

Srdce korzára

269 Kč
Třísky
(3x)

Může být život postižené ženy na vozíku úžasně zábavný a plný dobrodružství? Evidentně ano. Šárka, obyčejná dívka z malého města v Sudetech, ve dvaadvaceti letech po nehodě ochrnula.

romantika

Třísky

314 Kč
Víla
(1x)
Některé ženy vypadají na první pohled jako bestie, jiné jako víly. Olivie je víla. Jemná, krásná a na první pohled bezelstná. Zamilovat se do víly je snadné, ale někdy nebezpečné. Její představy o partnerském vztahu se mohou vymykat normálu.
romantika
Ukázky

Víla

89 Kč
Vzdálená řeka
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
Z kopce do kopce
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika

Z kopce do kopce

268 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>