Nejprodávanější tituly - duben 2019
historické romány

Přemyslovská epopej I. - Velký král Přemysl Otakar I - 11%
(3x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
historické romány

Přemyslovská epopej I. - Velký král Přemysl Otakar I

449 Kč
399 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Řeka bohů III - 11%
Taita, skrytý v poušti Afriky, se po smrti milované královny Lostris věnuje modlitbám a studiu. Stává se z něho čaroděj znalý nauky prastarých bohů, adept magie a nadpřirozených sil.
historické romány

Řeka bohů III

404 Kč
359 Kč
Zdislava a ztracená relikvie - 11%
Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezděz má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji.
historické romány

Zdislava a ztracená relikvie

314 Kč
279 Kč
Dlouhý krok do tmy - 20%
Podzim roku 1918. Rakousko-Uhersko po zdánlivě nekonečných čtyřech letech války ohlásilo kapitulaci a v lese nedaleko Lomnice nad Popelkou objevila textilní dělnice tělo zavražděné dívky. Závodčí Jindřich Kališ musí vyřešit svůj poslední případ.
historické romány
Ukázky

Dlouhý krok do tmy

249 Kč
199 Kč
Evangelium Maří Magdaleny
(1x)
Břeněk Malovec z Malovic je králem Jiřím z Poděbrad vyslán do Turecka coby vůdce diplomatického poselstva. Když se dlouho nevrací, vydává se jeho snoubenka, šlechtická dcera Kateřina z Voračova, za ním...
historické romány
Ukázky

Evangelium Maří Magdaleny

199 Kč
Hoř ohýnku, o mou duši se už čerti perou - 11%
Rok 1740 patří k nejvýznamnějším mezníkům evropských dějin. V květnu umírá pruský král Fridrich Vilém I., v říjnu král český a uherský, císař Karel VI. a o osm dní později ruská carevna Anna Ivanovna. Karty jsou rozdány.
historické romány

Hoř ohýnku, o mou duši se už čerti perou

359 Kč
319 Kč
Na příkaz dámy - 11%
Když kapitán Declan Frobisher poprvé spatřil lady Edwinu Delbraithovou, věděl, že je to žena, kterou musí mít. Potomek námořnické dynastie byl zvyklý dostat, co si usmyslel, a tak se zanedlouho konala svatba.
historické romány

Na příkaz dámy

269 Kč
239 Kč
Na úsvitě nové doby - 11%
Román Na úsvitě nové doby navazuje na satirickou kroniku Konec starých časů, v níž Jaroslav Žák zaznamenal bouřlivý průběh Února 1948 na malém městě.
historické romány

Na úsvitě nové doby

296 Kč
263 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 140 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>