Nejprodávanější tituly - duben 2019
česká

Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl - 11%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
česká

Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl

287 Kč
255 Kč
Škola Malého stromu - 11%
(3x)
Kniha je vyprávěním "skutečných událostí" ze života indiánského chlapce v Tennesee třicátých let, kterého se po smrti rodičů ujali babička a dědeček, moudří lidé z kmene Čerokíů.
česká

Škola Malého stromu

233 Kč
207 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká

Prašina

260 Kč
231 Kč
Byla jedna moucha - 11%
Nové vydání dalšího z nemnoha příběhů malířky, spisovatelky a ilustrátorky Daisy Mrázkové, která je právem považována za jednu z nejzajímavějších českých autorek dětských knih 20. století.
česká
Ukázky

Byla jedna moucha

269 Kč
239 Kč
Diagnóza žena - 11%
Žena je zvláštní tvor. Nejen, že najednou oběma rukama zvládne deset činností, ona má i mnoho tváří. V jednu chvíli se tváří jako anděl, aby se v okamžiku změnila v ďábla. Snažit se jí porozumět je stejně marné, jako ovlivnit počasí. Muži se v ženě ztrácejí a jen nevěřícně kroutí očima
česká

Diagnóza žena

233 Kč
207 Kč
Vířivka - 11%
(1x)
Jaké to je začít OPRAVDU znovu? Helena se vrací po dvanácti letech z vězení. Začíná znovu od nuly a žije ze dne na den.
česká

Vířivka

206 Kč
183 Kč
Hod mrtvou labutí - 11%
(5x)
Všechny Hüblovy povídky mají dvojznačné hrdiny, napůl záporné, napůl kladné, a vždy nepříjemně a dotěrně blízké. Je to zneklidňující, drsné i zábavné čtení.
česká
Ukázky

Hod mrtvou labutí

269 Kč
239 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského - 11%
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.
česká

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
375 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
česká

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Nesmrtelnost - 11%
(3x)
Nesmrtelnost nejúplněji z celého dosavadního Kunderova Díla ztělesňuje román jako hravý nápad, který se rozvíjí před čtenářovýma očima, a přitom strhuje do hry autorův skvělý intelekt i silnou obraznost.
česká

Nesmrtelnost

376 Kč
334 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>