Nejprodávanější tituly - duben 2019
kuchařky

Děláme si sami - 11%

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné.

kuchařky

Děláme si sami

359 Kč
319 Kč
Guláše a jejich příbuzní - 11%
Soubor receptů doprovází kapitola o přílohách, přísadách a koření a řada cenných praktických rad „jak na to“ a „co dělat když“.
kuchařky

Guláše a jejich příbuzní

143 Kč
127 Kč
Jídlo - Domácí vegetariánské vaření - 11%

Kuchařka dcery Paula McCartneyho Kuchařka plná jednoduchých a chutných pokrmů, které uspokojí jak vegetariány, tak příznivce živočišných produktů. Mary posbírala staré matčiny recepty, zmodernizovala je a vše doplnila fotografiemi.

kuchařky

Jídlo - Domácí vegetariánské vaření

449 Kč
399 Kč
Kuchařka pro mého muže - 11%
Kuchařka pro mého muže je perfektní knihou pro muže, který zatím nemá s vařením mnoho zkušeností (nebo vůbec žádné), ale který se do něj neváhá pustit. Obsahuje skvělé recepty na polévky, hlavní chody, přílohy i sladká jídla.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka pro mého muže

449 Kč
399 Kč
Rawmania - 11%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
kuchařky

Rawmania

269 Kč
239 Kč
Rychlovečeře - 11%
(1x)
Pro každého něco a především rychle ve stylu „hned to bude“. A autorka měla při výběru receptů na paměti nejen čas, ale i hloubku naší kapsy, což je nezanedbatelná kvalita sama o sobě.
kuchařky

Rychlovečeře

143 Kč
127 Kč
Tvarůžková kuchařka - 11%
Tvarůžková kuchařka - to jsou báječné slané i sladké recepty z tradičního moravského sýra. Ale nejen to! V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty.
kuchařky

Tvarůžková kuchařka

359 Kč
319 Kč
Vaříme pro vegetariány - 11%
Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí.
kuchařky

Vaříme pro vegetariány

161 Kč
143 Kč
Yotam Ottolenghi: Kuchařka - 11%
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
kuchařky

Yotam Ottolenghi: Kuchařka

449 Kč
399 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 125 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 13 > >>