Nejprodávanější tituly - duben 2019

Toulky českou minulostí 1201-1218
Závěrečné díly oblíbeného seriálu pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého.

Toulky českou minulostí 1201-1218

179 Kč
Továrna na debilno
(1x)
Skandálně nekorektní politická satira od autora Deníčků moderního fotra a mistra koláží TMBK. Představte si, že Miloš Zeman zemřel. Co by se asi stalo? Plakal by Jiří Ovčáček tisíc dní a nocí a poté se znovu provdal? Jmenoval by se Andrej Babiš císařem?
Ukázky

Továrna na debilno

239 Kč
Trading in the Zone
Proč se lidem, kteří jsou jinak extrémně úspěšní, nedaří, co se týče obchodu? Rodí se snad člověk obchodníkem? Mark Douglas říká, že ne. Nezbytné je podle něj získat obchodnickou mysl.

Trading in the Zone

296 Kč
Tvé vnitřní dítě musí najít domov
(1x)
Všechny zážitky z dětství, kterými jsme prošli, nás formují a ovlivňují naše chování v dospělosti. Svět je tak plný malých zraněných dětí v tělech dospělých.

Tvé vnitřní dítě musí najít domov

296 Kč
U stolu s papežem Františkem
Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má kořeny jeho nasazení ...

U stolu s papežem Františkem

404 Kč
Uloupené mládí
Kniha je výsledkem výzkumu zaměřeného na události 17. listopadu 1939, kdy bylo po demonstracích odporu českého lidu proti německé okupaci Čech a Moravy v souvislosti s pohřbem Jana Opletala odvlečeno na 1200 českých vysokoškolských studentů.

Uloupené mládí

315 Kč
Umění války

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

Umění války

449 Kč
Usagi Yojimbo 31: Pekelná malba
(1x)
Oblíbený králičí samuraj bude čelit spoustě nebezpečí! Vesnici hrozí zatopení, a do toho přicházejí navíc bandité. Usagi bude muset také spojit síly s obludou, postavit se proti nindžům a zúčastní se dalšího vyšetřování inspektora Ishidy!

Usagi Yojimbo 31: Pekelná malba

224 Kč
Útěk z pekla
(1x)
Nacistickým koncentračním a vyhlazovacím táborem Osvětim (Auschwitz) prošlo během druhé světové války několik milionů lidí z celé Evropy. Nejméně 1,3 milionu z nich zde zemřelo. Z tohoto pekla na zemi se pokusilo utéct jen asi osm stovek vězňů.
Ukázky

Útěk z pekla

242 Kč
V každém lese je myš, která hraje na housle
Dámy a pánové, milé děti! Račte vstoupit a seznamte se s krokodýlem, který se štítí vody, s vychloubačným zajícem, popletenou sovou i ustrašeným lvem.

V každém lese je myš, která hraje na housle

260 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>