Nejprodávanější knihy - květen 2019
sci-fi

Vzestup a pád agentury DODO - 50%
(3x)
Melisanda Stokesová je odbornice na starověké jazyky. Když se na univerzitě náhodou sejde s Tristanem Lyonsem, jenž se zabývá vojenskou rozvědkou, netuší, že se ocitla na prahu událostí, které naruby obrátí nejen její život, ale i lidské dějiny.
sci-fi

Vzestup a pád agentury DODO

398 Kč
198 Kč
Gateway - 11%
(4x)
Gateway – brána k tajemstvím i bohatství vesmíru – asteroid sloužící jako kosmický přístav pro tisícovku mimozemských lodí.
sci-fi

Gateway

268 Kč
238 Kč
Dlouhý Mars - 11%
(1x)
Rok 2040. Dlouhá Země se zmítá v chaosu. Drtivý výbuch Yellowstonu uštědřil civilizaci zničující ránu. Celé národy hledají možná bezpečná útočiště na myriádách Vkročných Zemí.
sci-fi

Dlouhý Mars

359 Kč
319 Kč
Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
sci-fi

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Arzach / Hermetická garáž - 11%
(1x)
Mlčenlivý bojovník prolétá fantaskními světy, aby sváděl kruté a komické boje s bizarními a obřími protivníky. Snové sci-fi příběhy zasahující čtenáře melancholickou náladou a neuchopitelnou atmosférou.
sci-fi

Arzach / Hermetická garáž

494 Kč
439 Kč
Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi

Divoši

356 Kč
316 Kč
Čarodějčin syn - 17%
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
sci-fi
Ukázky

Čarodějčin syn

238 Kč
198 Kč
Pandořina hvězda - Invaze - 11%
V XXIV. století díky technologii červích děr lidstvo kolonizovalo řadu planet a vytvořilo obrovskou komunitu s názvem Společenství. Setkali se jen s přátelskými nebo neutrálními formami mimozemského života.
sci-fi

Pandořina hvězda - Invaze

449 Kč
399 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.
sci-fi

Malá noční můra

27 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 112 položek
1 2 3 .. 12 > >>