Nejprodávanější tituly - květen 2019
komiksy

Na odstřel
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
komiksy
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
Oči kočky
(2x)
Fascinující apokalyptická mikropovídka s krajně úsporným textem, vyprávěná v drtivé většině výtvarně, od roku 1978 stále znovu vychází, je stále znovu čtena a stále znovu ohromuje.
komiksy

Oči kočky

448 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
Egypťan
(1x)
Původní komiks mladé autorky čerpá svou prvotní inspiraci u egyptského mýtu o dvou znepřátelených bratrech, Sutechovi a Usirovi.
komiksy

Egypťan

253 Kč
Dogman
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

komiksy

Dogman

314 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
komiksy

Hra o trůny

449 Kč
Záhady kvantového světa
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
komiksy

Záhady kvantového světa

358 Kč
Princ z Persie
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
komiksy

Princ z Persie

253 Kč
Královská krev: Svatokrádežná svatba
Temný a násilný příběh od legendárního Alejandra Jodorowského. Mytický příběh zrady, války, zakázané lásky, svržených vládců a milostných hrůz… to vše v nádherné kresbě tvůrce jménem Dongzi Liu. V knize najdete hned první dva díly této série!
komiksy

Královská krev: Svatokrádežná svatba

359 Kč
PAC & PUSSY
Sbírka sebraných stripů Pac & Pussy, které se během posledních let staly fenoménem sociálních sítí a nasbíraly desítky tisíc sdílení mezi mnoha tisíci fanoušků fascinovaných svébytným humorem jejich autora.
komiksy

PAC & PUSSY

161 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 233 položek
1 2 3 .. 24 > >>