Nejprodávanější tituly - květen 2019
počítače

Teoretická východiska informační vědy - 11%
V této monografii je formulována a řešena základní teoretická otázka informační vědy, kterou je struktura informačního univerza.
počítače

Teoretická východiska informační vědy

171 Kč
152 Kč
Hradla, volty, jednočipy - 11%
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
319 Kč
Microsoft Windows 10 - 11%
Chcete plně ovládnout Windows 10? Pořídili jste si nový počítač nebo tablet a potřebujete se v jeho systému rychle zorientovat? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle seznámit s novými funkcemi „desítek“?
počítače

Microsoft Windows 10

269 Kč
239 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Word 2013
Ať už chcete začít snadno a rychle pracovat s jedním z nejoblíbenějších textových editorů současnosti nebo jste jeho zkušeným uživatelem a zajímají vás jen nové vlastnosti, možnosti a změny v jeho nejnovější verzi, pak neváhejte a pořiďte si tuto knihu.
počítače

Word 2013

44 Kč
Java 7 - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
394 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Internetová publicistika - 20%
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
počítače
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>