Nejprodávanější tituly - květen 2019
horory

Hellboy 9: Divoký hon - 20%
Divoký hon je druhou knihou ze třídílného příběhu, ale docela dobře obstojí i sám o sobě. Dozvíme se v něm o něco víc než v jiných knihách, co je Hellboy vlastně zač, proč je tu a co vlastně dělá.
horory

Hellboy 9: Divoký hon

599 Kč
479 Kč
Pochmurný kraj 3: Hadilovka - 11%
Chlapec bez kůže se pokouší odhalit tajemství vlastní minulosti, zatímco Ema se vydává na průzkum strašidelného domu na Náhorním rozcestí a zlotřilí plazi se snaží infikovat mysli obyvatel Zapadákova.
horory

Pochmurný kraj 3: Hadilovka

539 Kč
479 Kč
Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení - 11%
Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Když se člověk probudí v pekle, začne přemýšlet, jestli byl opravdu tak dobrý člověk, jak si myslel.
horory

Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení

539 Kč
479 Kč
Sok - 11%
ŽIJÍ TU VE DVOU UŽ SPOUSTU LET. Nikdo k nim NEJEZDÍ. Junior a Hen by si na odlehlé kanadské farmě dál idylicky žili v dokonalém odloučení od hektické civilizace. Jednoho večera však manžele vyruší nezvaný host.
horory

Sok

268 Kč
238 Kč
Kouzelná skříňka pro Gwendy - 11%
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
224 Kč
Podivné historky ze života - 11%
(1x)
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

300 Kč
266 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Trajekt - 11%
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
295 Kč
Strážci z hlubin času - 11%
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory

Strážci z hlubin času

494 Kč
439 Kč
Právo nálezce - 11%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
320 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>