Nejprodávanější knihy - květen 2019
komiksy

Skalpy 10: Konec cesty
Rudá vrána je sice ve vězení, ale přesto zná tajemství, které může Dashe potopit. A mladí muži, které do sebe vsála válka mezi Rudou vránou a Zlým koněm, jsou pořád tam venku a dychtí po odplatě.
komiksy

Skalpy 10: Konec cesty

341 Kč
Diosamante
Říši Arhas vládne královna Diosamante. Proslula nejen nemilosrdností a krutostí, ale také bájnou krásou. Jen proto se mocní válečníci z celého světa odvažují účastnit bojů na smrt v naději na jedinou noc lásky s ní…
komiksy

Diosamante

403 Kč
Šílená ze Sacré-Coeur
Alain Mangel vyráží za neslýchaným dobrodružstvím za hranicemi morálky a zdravého rozumu a jeho průvodkyní bude právě Šílená od Sacré-Coeur...
komiksy

Šílená ze Sacré-Coeur

538 Kč
Svatá Barbora
(1x)
Mladá novinářka Andrea dostala za úkol napsat článek o nikdy neobjasněné kauze, kterou před několika lety žila celá republika.
komiksy

Svatá Barbora

539 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
komiksy

Divoši

356 Kč
Pérák: Oko budoucnosti
Adolf Hitler chce vidět do budoucnosti! Ale aby se mu to povedlo, potřebuje pomoc největšího českého superhrdiny, legendárního Péráka, nejhledanějšího muže protektorátu. Jenže Pérák rozhodně nebude skákat, jak nepřítel píská.
komiksy

Pérák: Oko budoucnosti

269 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
komiksy

Sex a lži

268 Kč
Deník Anne Frankové
(1x)
Annelies Marie Franková (12. června 1929 - březen 1945) v roce 1933 s rodiči uprchla z Německa do Amsterodamu, kde se rodina od roku 1942 skrývala v půdním bytě. Tentokrát jako komiks.
komiksy
Ukázky

Deník Anne Frankové

449 Kč
Sestry Dietlovy
Dvě sestry. Hrdinky hororu. Jejich svět se zrodil z představ a témat, které se v tvorbě Vojtěcha Maška stále vracejí: změna identity, dvojník, deformace, halucinace, změněné stavy vědomí...
komiksy

Sestry Dietlovy

584 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
komiksy
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 211 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>