Nejprodávanější tituly - květen 2019
druhý stupeň

Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
druhý stupeň

Divoši

356 Kč
316 Kč
Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
druhý stupeň

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
druhý stupeň
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
druhý stupeň

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
druhý stupeň

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
druhý stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Jak zamotat dračí příběh - 11%
(1x)
Někdo ukradl Ohnikam. Sopka na ostrově Lávolumpů už pěkně dlouho hřímá a chystá se celá vybuchnout. Až se to stane, vylíhnou se z vajec děsiví draci hubivcii. Podaří se Škyťákovi zabránit explozi a uchránit vikinské kmeny ?
druhý stupeň

Jak zamotat dračí příběh

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 171 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>