Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
povídky

Nevinní - 20%
(1x)
Soubor jedenácti vyprávění o apolitických občanech jejichž lhostejnost byla současně odpovědností za nástup nacismu. Filosoficky laděný román - rozprava o (ne)existenci platónských ideií.
povídky
Ukázky

Nevinní

179 Kč
143 Kč
Šumavský upír - 20%
(1x)
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky
Ukázky

Šumavský upír

199 Kč
159 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených - 20%
(1x)
Autor ve svých povídkách odkrývá roušku tajemství, která donedávna zahalovala "Seznamovací víkendy a dovolené", které léta organizoval. Mnoho z popsaného zažil sám a mnoho vyslechl jako "vrba" od svých klientů na samotných akcích.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených

99 Kč
79 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Dvě miniatury - 20%
Kniha obsahuje dvě povídky Polzunkov a Román v devíti dopisech.
povídky
Ukázky

Dvě miniatury

49 Kč
39 Kč
Hašiš a jasnozřivost - 20%
Krátké povídky vztahující se, byť někdy jen okrajově, k Praze, byly napsány na sklonku autorova života. V textech se mísí Meyrinkův osobitý humor s tajemnem, mystikou, ale i zcela obyčejnými jevy.
povídky
Ukázky

Hašiš a jasnozřivost

49 Kč
39 Kč
Kutnohorská pátračka na stopě - 20%
Kriminální případy, které se udály v obvodu kutnohorského krajského trestního soudu a svého času vzbuzovaly zájem široké veřejnosti, jsou zpracovány čtivou formou literatury faktu s uvedením reálií z historie četnictva.
povídky
Ukázky

Kutnohorská pátračka na stopě

109 Kč
87 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931-1984) jako mimořádného autora povídek.
povídky
Ukázky

Povídky

238 Kč
190 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
povídky
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
V temném zrcadle - 20%
(1x)
Nejznámější sbírka klasika hororového žánru obsahuje pět příběhů, které spojuje postava vypravěče, německého okultisty doktora Hesselia, který příběhy předkládá jako zápisky o svých pátráních.
povídky
Ukázky

V temném zrcadle

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>