Nejprodávanější tituly - květen 2019
světová

Pačinko
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
světová

Pačinko

358 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
světová

Chvála macechy

223 Kč
Zpověď masky
(5x)
Zpověď masky (Kamen no kokuhaku, 1949) vypráví příběh chlapce Kóčana, který se od útlého dětství oddává bizarním snům o hrdinech, jejichž údělem je drastická smrt.
světová

Zpověď masky

252 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Tyll
(3x)
Daniel Kehlmann ve svém románu nechává ožít postavu středověkého kejklíře a jízlivého šprýmaře Tylla Eulenspiegela. Zasadil ho ovšem do období třicetileté války a spolu s Tyllovými osudy osobitým způsobem líčí některé historické události.
světová
Ukázky

Tyll

358 Kč
Ledový dech
(1x)

Je rok 1772 a v předvečer americké revoluce již vypukla řada povstání. V nastalém chaosu vyzývá guvernér Jamieho Frasera, aby sjednotil zámořské kolonie, které patří Koruně. Budoucnost rodiny cestující časem vypadá chmurně...

světová

Ledový dech

629 Kč
Ochráním tě
(4x)
Peter May se v novém detektivním románu vrací do prostředí bestsellerové trilogie z ostrova Lewis.
světová
Ukázky

Ochráním tě

350 Kč
Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
světová
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Monty Pythonův Smysl života
(2x)
Scénář zatím posledního montypythonovského celovečerního filmu z roku 1983.
světová

Monty Pythonův Smysl života

161 Kč
Smrtící tajnosti
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
světová

Smrtící tajnosti

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>