Nejprodávanější tituly - květen 2019
film a divadlo

Předpoklady japonské scéničnosti - 11%
(1x)
Vnímání krásy – vybrané japonské estetické koncepty / Obřad a scénování / Scénologie japonského prostoru k obývání / Energie slova v prostoru / Prostor a pohyb – síla tradic v japonském jevištním umění / Divadelní setkávání Japonska se Západem
film a divadlo

Předpoklady japonské scéničnosti

216 Kč
192 Kč
Kinematograf - 11%
(10x)
Přední český filmový historik a univerzitní pedagog vydal do hájemství, v němž se pohybuje řadu let - v raných dějinách českého (československého) filmu. Kniha obsahuje texty z posledních deseti let, které se zabývají tématem "raného filmu".
film a divadlo

Kinematograf

224 Kč
199 Kč
Mezi skutečností a snem - 11%
Kniha přední odbornice a známé pedagožky se zabývá problémy pohádkové dramatiky pro děti, konkrétně her, které vznikly od poslední čtvrtiny 19. století až do konce 80. let století 20.
film a divadlo

Mezi skutečností a snem

216 Kč
192 Kč
Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
film a divadlo

Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta

206 Kč
183 Kč
Czech Theatre Guide
Průvodce českým divadlem (v anglickém jazyce) je přehlednou příručkou pro snadnou orientaci v současném dění na českém divadelní scéně.
film a divadlo

Czech Theatre Guide

45 Kč
Felix Holzmann ztracený a nalezený - 20%
Soukromý zvukový archiv stále obdivovaného komika Felixe Holzmanna vydal svá tajemství. Je to především téměř pět desítek anekdot v neopakovatelném Holzmannově přednesu a tři jeho dialogy s Františkem Budínem.
film a divadlo
Ukázky

Felix Holzmann ztracený a nalezený

99 Kč
79 Kč
Hurvínkova abeceda slušného chování - 20%
(1x)
Hurvínek je kluk neposeda, ale slušně se chovat musí taky. Klasické podání Miloše Kirschnera na této audioknize vás poučí o zásadách slušného chování.
film a divadlo
Ukázky

Hurvínkova abeceda slušného chování

99 Kč
79 Kč
Ještě 10x Felix Holzmann - 20%
Deset scének populárního komika, který byl v uplynulých letech ozdobou každého televizního Silvestra, navazuje na mimořádně úspěšný titul Supraphonu 10x Felix Holzmann.
film a divadlo
Ukázky

Ještě 10x Felix Holzmann

99 Kč
79 Kč
Povídky 1. - 20%
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
film a divadlo
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
55 Kč
Povídky 2. - 20%
povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek a Jiří Grossmann.
film a divadlo
Ukázky

Povídky 2.

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>