Nejprodávanější Kniha - květen 2019
detektivky

Sběratel trofejí
Pozoruje a vyčkává... A počítá. Každý z nich uchovává ve formaldehydu, aby se uchoval. Každý prst znamená jednu oběť, mučenou a zabitou. Srdce vyřízlá z hrudi a místo nich vložený symbol konkrétní zrady. A každý týden přibude nová trofej.
detektivky

Sběratel trofejí

359 Kč
Muž z ostrova Lewis - 2%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

183 Kč
179 Kč
Pravda o případu Harryho Queberta
(12x)
Zvraty nabitý detektivní román o profesorovi literatury, na jehož zahradě se najde zakopaná jeho šestnáctiletá milenka. T
detektivky
Ukázky

Pravda o případu Harryho Queberta

423 Kč
Vzkaz v láhvi - 25%
(7x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…
detektivky

Vzkaz v láhvi

239 Kč
179 Kč
Pohřbená pravda
(6x)
Šestý temný detektivní příběh z pera Angely Marsonsové, jejíž prvotina Němý křik, úvodní díl série, se v angličtině prodala už v milionu výtisků.
detektivky

Pohřbená pravda

413 Kč
Syn
(1x)
Sonny je ideální vězeň. V moderní, přísně střežené věznici Staten se těší značné oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník.
detektivky
Ukázky

Syn

404 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
Mnich, který zmizel

Nové dílo mistra keltské detektivky.

Fidelma dostává za úkol usvědčit pachatele, jenž zaútočil na cashelského krále Colgúa a vládce klanu lidu Uí Fidgente, Donnenacha. Z téhož opatství zmizel i mnich, který se staral o relikvie svatého Ailbeho, z

detektivky

Mnich, který zmizel

314 Kč
Na podpatcích
(1x)
Rok po vraždě Bosse se jeho kapitáni rozhodli rozdělit si území Našeho Města. Začali si závidět a navzájem škodit. Vůči majitelům restaurací a kaváren ve svém teritoriu uplatňovali praktiky daleko přesahující hranice zákona.
detektivky

Na podpatcích

296 Kč
Případ G
(3x)
Komisař Van Veeteren má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru u maardamské kriminálky. Jen jediný případ se mu nepodařilo vyřešit – případ G.
detektivky

Případ G

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 114 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>