Nejprodávanější tituly - květen 2019
hudba

V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
hudba

V Rudolfinu

269 Kč
XXIV. Magic
Třetí album populárního zpěváka Bruna Marse.
hudba

XXIV. Magic

476 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
hudba

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
hudba

Carry Fire

386 Kč
Diamonds
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
hudba

Diamonds

404 Kč
Futuretro
(1x)
Futuretro je zcela zásadní album nejen pro Tata Bojs, ale také pro domácí hudební scénu jako takovou. Futuretro, to jsou Tata Bojs poprvé u velkého vydavatelství, s nadčasovým zvukem a písněmi jako Ramínka, Toreadorská otázka či Jednotka času.
hudba

Futuretro

374 Kč
Kavárna de Luxe
Album Kavárna de Luxe nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex nad Sport? Never!
hudba

Kavárna de Luxe

296 Kč
Road Songs for Lovers
Christopher Anton Rea je britský kytarista, zpěvák a autor písní. Jeho hudba se dá zařadit mezi pop, blues a rock. Doposud se prodalo 30 miliónů jeho alb. Je známý především díky svému chraplavému hlasu.
hudba

Road Songs for Lovers

314 Kč
Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.
hudba

Seance

449 Kč
Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
hudba

Krásnej dar

242 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 87 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>