Nejprodávanější tituly - květen 2019
hudba

Modrý balónek - 11%
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
hudba

Modrý balónek

224 Kč
199 Kč
Le carnet noir - 11%
Le carnet noir přináší opět hudbu keltské Bretaně – tradiční tance a písně s mystickým nádechem, ovlivněné starými bretaňskými legendami, dobrodružstvím, melancholií a průzračností zpěvů moře.
hudba

Le carnet noir

269 Kč
239 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné - 11%
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
hudba

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
239 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
hudba

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Říkadla a křikadla - 11%
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
hudba

Říkadla a křikadla

179 Kč
159 Kč
Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
hudba

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
Live! - 11%
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.
hudba

Live!

316 Kč
281 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels - 11%
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
hudba

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
199 Kč
Camael - 11%
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.
hudba

Camael

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>