Nejprodávanější tituly - květen 2019
hudba

Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
hudba

Krásnej dar

242 Kč
Na svahu
Monika Načeva je jednou z nejvýznamnějších osobností naší alternativní scény. Na albu zúročuje svoji spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Spolu s ním a Pavel Bořkovec Quartetem natočila výběr svých nejdůležitějších písní.
hudba

Na svahu

341 Kč
The Division Bell
Reedice čtrnáctého alba kapely Pink Floyd - The Division Bell. Obsahuje 2 LP.
hudba

The Division Bell

836 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
hudba

The Wall

359 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
hudba

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Barvy
Kolekce devatenácti písní se stylovým obalem Jakuba Stejskala mapuje další z vybledlých míst brněnské kulturní scény.
hudba

Barvy

224 Kč
Královničky

Lidovky, kterým neodolal ani Janáček! Není to jen o hudbě, je to o nás i o vás! Deset matek a jejich pětadvacet dětí z Tišnovska zpěvem vítá jaro. Královničky jsou tradice k nakousnutí. Jedna lepší než druhá, a to se jich na to cédéčko vejde třináct.

hudba

Královničky

269 Kč
Nás to tady furt baví!
Autentická interpretace populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým.
hudba

Nás to tady furt baví!

359 Kč
Piece Of My Life
Jemnost pařížské šlehačky podávané na hrubozrnném smirkovém papíře.
hudba

Piece Of My Life

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 86 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>