Nejprodávanější Kniha - červen 2019
poezie

Nok a knedlíček
Hrst legrace, snítku hravosti, na špičku nože nevázaného dryáčnictví a tři kapky fantazie na barvu, a aby byla kůrčička křupavá, jak se patří.
poezie

Nok a knedlíček

224 Kč
Obrázkové říkanky 2

Další nadílka oblíbených rýmovaných obrázků od Hanky Jelínkové a Venduly Hegerové. Veselá knížka probouzí v dětech jazykový cit a chuť číst.

poezie

Obrázkové říkanky 2

179 Kč
Tvář se ztracenými ústy
(4x)
Výbor z poezie H. Michauxe (1899-1984), jehož poesie je jedním z nejdůslednějších, a zároveň nejpodstatnějších pokusů evropské poesie dvacátého století o jiné vnímání, cítění a myšlení.
poezie

Tvář se ztracenými ústy

223 Kč
Konec slavnosti

Jak se píše poezie v Rumunsku? Kde? V Rumunsku! Tam taky píšou poezii? To jsou mi věci…To jsou mi teda věci! Všichni autoři zastoupení v naší miniantologii přesvědčivě ukazují, že Rumunsko má na poli poezie co nabídnout!

poezie

Konec slavnosti

153 Kč
Podolí
Knižní debut Jonáše Zbořila.
Klidná básnická tempa, civilní obraznost, putování po drahách velkoměsta, žilky tajemství srdce. Silné svědectví o narůstání „cizího kontinentu“, který v sobě nakonec skrývá příběh každého z nás.
poezie

Podolí

134 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
Ve snu ve snu snil jsem sen
(1x)
Obsáhlý výbor z básnické tvorby předního amerického básníka, žijící legendy a ikony San Franciska Lawrence Ferlinghettiho.
poezie

Ve snu ve snu snil jsem sen

358 Kč
Básnické juvenilie
IX. svazek Spisů Jiřího Ortena přináší vůbec poprvé všechny jeho dochované mladistvé básně, které napsal před svou prvotinou Čítanka jaro (1939). Básně jsou řazeny chronologicky od roku 1935.
poezie

Básnické juvenilie

253 Kč
Piliers / Pilíře
Dvojjazyčný debut Aleny Meas, české autorky píšící francouzsky, představuje most mezi současným českým a francouzským básnictvím. Je postaven zejména na protikladu motivu stavby a motivu fragmentu.
poezie

Piliers / Pilíře

122 Kč
Platný příběh
Sbírka básní jubilujícího Eugena Brikciuse (1942), známého slovesného i tělesného mystifikátora, začíná tam, kde předcházející "Spouštění s milou" (2011) končí. Kniha obsahuje vloženou grafiku Otakara Slavíka.
poezie

Platný příběh

212 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 142 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 15 > >>