Nejprodávanější knihy - červen 2019
psi

Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Border kolie pod lupou: - 11%
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
399 Kč
Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti - 11%
Psi dokážou se svým čichem skutečné zázraky. Ani dnes, v době sofistikovaných čidel a robotů, neumí lidé jejich práci nahradit, a při pátrání v rozlehlém terénu, plném překážek a všelijakých pachů různého původu, už vůbec ne...
psi

Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti

359 Kč
319 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Péče o psího sportovce - 11%
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
psi

Péče o psího sportovce

395 Kč
351 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>