Nejprodávanější Kniha - červen 2019
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?
Sociální sítě zajišťují v moderní době komunikaci nejen mezi mnoha mladými. Přečtěte si, jak je používat ve zdravé míře a na co si dát na sítích pozor.
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?

71 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
naučné

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
naučné

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
naučné
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Stvoření světa - 11%
Na počátku všeho Bůh stvořil nebe a zemi, obojí pusté a topící se ve tmě. Kniha s ilustracemi Moniky Novotné vypráví o tom, jak pak oblohu i pevninu zaplňoval vodou, světlem, rostlinami i zvířaty a nakonec vytvořil k obrazu svému člověka.
naučné

Stvoření světa

115 Kč
102 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
naučné
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Génius jménem Leonardo - 11%
Nakoukněte do ateliéru skutečného kouzelníka s nezaměnitelnou představivostí!
naučné

Génius jménem Leonardo

224 Kč
199 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
naučné

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>