Nejprodávanější tituly - červen 2019

Pracovní sešit - Stříhání
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
Střední Evropa je jako pták s očima vzadu
(1x)
Pohled na české dějiny, politiku a především pečlivá analýza a sledování příčin a následků různých událostí počínaje vznikem Československa až po současné postoje k migraci a Evropské unii. Získala cenu Magnesia Litera 2019 - Litera za publicistiku.

Střední Evropa je jako pták s očima vzadu

349 Kč
Tíživá láska
(3x)
V prvním románu Eleny Ferrante, autorky celosvětového bestselleru Geniální přítelkyně, se hlavní hrdinka Delia vrací do rodné Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky Amalie.
Ukázky

Tíživá láska

222 Kč
V první linii
(4x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.

V první linii

323 Kč
V zajetí geografie
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
Američtí bohové
Nové, autorem preferované vydání známého románu, tentokrát se seriálovou obálkou a barevnou fotografickou přílohou.

Američtí bohové

350 Kč
DNA
(1x)
Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?
Ukázky

DNA

404 Kč
Faja
(9x)
Druhý díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo.
Ukázky

Faja

404 Kč
Kafka 2 - Roky rozhodování
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
Ukázky

Kafka 2 - Roky rozhodování

358 Kč
Magor a jeho doba
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.

Magor a jeho doba

449 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 1000 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 100 > >>