Nejprodávanější tituly - červen 2019

Strach
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.

Strach

268 Kč
Tajemná místa pohanů
Z pohledu jednoho lidského života zahrnuje pohanská doba sahající od našich prvních předků až ke starým Slovanům nepředstavitelně dlouhé časové období lidských dějin.

Tajemná místa pohanů

269 Kč
Umění a jeho hodnoty
Na první pohled se může zdát, že nic není hodnocení uměleckých děl vzdálenějšího než logika. Nehodnotíme snad umělecká díla podle toho, jak na nás působí, jaké v nás vyvolávají emoce? Nezůstává v takovém případě veškerá logika stranou?

Umění a jeho hodnoty

295 Kč
Vlčí stopy
Málokteré jiné zvíře sehrálo tak významnou roli v kulturní historii lidstva jako vlk.

Vlčí stopy

359 Kč
Vůně ďábla
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.

Vůně ďábla

305 Kč
Začátek na řadu způsobů
Životní příběh Davida Cartera, který celé poválečné dětství a dospívání sbíral a skladoval různé předměty a snil o tom, že jednou bude mít své muzeum. Až jako dospělý, ve dvaadvaceti letech, se dozví, že byl adoptován.
Ukázky

Začátek na řadu způsobů

358 Kč
Život bez zánětu
(1x)
Nevyvážená strava je v průmyslově vyspělých zemích hlavní příčinou úmrtí.

Život bez zánětu

314 Kč
Generálova zrada
(5x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
Ukázky

Generálova zrada

149 Kč
Kafka 3 - Roky poznání
(2x)
Třetí, závěrečný svazek monumentální Kafkovy biografie „Roky poznání“ zachycuje poslední necelé desetiletí Kafkova života, od roku 1916 do smrti v roce 1924.

Kafka 3 - Roky poznání

358 Kč
Kavárnička na pobřeží
(4x)
Floru přivede pracovní cesta na ostrůvek Mure, kde prožila dětství. Musí proto opustit hektický život v Londýně plném světel, což je pro ni velmi náročný úkol. Ani pohled na jasně modré moře ji příliš netěší.

Kavárnička na pobřeží

358 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 1000 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 .. 100 > >>