Nejprodávanější knihy - červen 2019
psychologie

Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Pravidla pozitivního sobectví - 11%
Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.
psychologie

Pravidla pozitivního sobectví

179 Kč
159 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
psychologie

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Dítě s epilepsií v prostředí školy - 11%
Autorka s mnohaletými zkušenostmi v oblasti pedagogicko-psychologických aspektů epilepsie přináší ve své monografii ucelený přehled současného stavu poznání v této oblasti, včetně nejnovějších poznatků z české i zahraniční literatury.
psychologie

Dítě s epilepsií v prostředí školy

224 Kč
199 Kč
Proč hlupák zůstává hlupákem? - 11%
(2x)
Kniha se skládá ze třinácti tematických esejí z oblasti kognitivní a sociální psychologie i dalších příbuzných vědeckých disciplín.
psychologie

Proč hlupák zůstává hlupákem?

198 Kč
176 Kč
Zázrak tří květin - 11%
(1x)
Kniha představuje základní principy a metody terapie zaměřené na řešení při práci s dětmi a dospívajícími. Autoři vycházejí především z modelu Kids' Skills, vytvořeného finskými terapeuty Benem Furmanem a Tapanim Aholou.
psychologie

Zázrak tří květin

341 Kč
303 Kč
I rodina má svou paměť - 11%
Tato publikace nahlíží na rodinnou paměť inovativním a originálním způsobem, prostřednictvím čtyř vědních disciplín – psychologie, literární vědy, historie a filozofie.
psychologie

I rodina má svou paměť

224 Kč
199 Kč
Známe se celé věky čili osudové vztahy - 11%
Revoluční příručka všech partnerských vztahů, včetně těch osudových. Čtenář v knížce najde naprosto přelomové skutečnosti a informace týkající se vztahů, fakta, která dosud nejsou známa řadové psychologii, ani sociologickým vědám.
psychologie

Známe se celé věky čili osudové vztahy

539 Kč
479 Kč
Moudrost pokojného bojovníka Světla - 11%
Miloš Matula, spisovatel, duchovní učitel, kouč, terapeut, cestovatel a badatel již déle než 17 let pracuje ve své šamansko-ezoterické škole Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla také s afirmacemi a denními myšlenkami moudrosti.
psychologie

Moudrost pokojného bojovníka Světla

269 Kč
239 Kč
Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky - 11%
(1x)
Ve vzrušující a inspirativní eseji zkoumá nejvýznamnější představitel a mluvčí humanistické psychologie Abraham H. Maslow extatické „vrcholné zážitky“ proroků, mystiků a vizionářů, tvořící jádro tradičních náboženství.
psychologie

Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky

218 Kč
194 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>