Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
psychologie pro každého

Terapie se substancí - 11%
(2x)
Průvodce metodikou léčebného užití psychedelických substancí při terapii emocionálních a psychosomatických poruch.
psychologie pro každého

Terapie se substancí

313 Kč
278 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie pro každého

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie pro každého

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Být sám sebou - 11%
Aby mohl člověk žít svobodně, aby mohl být sám sebou, potřebuje prožít vztah, který je sám o sobě lékem a pomocí. Na příkladech z vlastní praxe představuje Carl Rogers koncept léčebného vztahu.
psychologie pro každého

Být sám sebou

539 Kč
479 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie pro každého

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie pro každého

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie pro každého

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie pro každého

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Jak získat zdravé sebevědomí - 11%
Je snadné mít ze sebe dobrý pocit, když se vám v životě daří. Povýšení v práci či nový vztah dokáže učinit zázraky s vaším sebevědomím. Co se však děje, když se vám až tak nedaří?
psychologie pro každého

Jak získat zdravé sebevědomí

412 Kč
366 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>