Nejprodávanější tituly - červen 2019

Rudá válka
Ruský prezident Krupin nemá šťastný rok. Sankce Západu drtí hospodářství jeho země, námluvy Ukrajiny s NATO pokračují, v Rusku se zdvihají masové protesty proti jeho autoritářské politice. Navíc lékaři zjistili, že trpí zhoubným mozkovým nádorem....

Rudá válka

269 Kč
Skleněný pokoj
(11x)
Příběh inspirovaný osudem brněnské vily Tugendhat zrcadlí v životech majitelů domu tragédii českého národa ve 20. století. Večírkům prvorepublikové smetánky v architektonickém skvostu záhy učiní přítrž nacisté a poté komunisté.

Skleněný pokoj

350 Kč
Stroj nekonečna
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.

Stroj nekonečna

359 Kč
Tanec mezi hroby
(1x)
Výbor Tanec mezi hroby představuje čínskou povídku 20. a 30. let 20. století. Povídky vznikaly v době, která byla v mnoha ohledech přelomová.

Tanec mezi hroby

176 Kč
Učitel na frontě
Deník legionáře Josefa Dudka.

Učitel na frontě

323 Kč
Umění mezi alegorií a ideologií
(1x)
Kniha je souborem tří studií, které analyzují proměnu reprezentace historie v českém filmu a televizi v závislosti na změně politicko-ideologického uspořádání české společnosti, a to na třech vybraných tématech.

Umění mezi alegorií a ideologií

269 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
Útěcha z gynekologie
Přední český gynekolog a porodník, autor mnoha odborných studií, se ve své popularizační knize věnuje historii i současnosti svého oboru. Na základě svých mnohaletých zkušeností nahlíží možný vývoj gynekologie a porodnictví.

Útěcha z gynekologie

190 Kč
Vosí továrna
(1x)
Šestnáctiletý Frank žije na skotském ostrově jen s otcem, vzpomíná na bratra Erika, který skončil v blázinci, a většinu času tráví podivnými rituály a stavbou hrubých zbraní, kterými zabíjí drobná zvířata.
Ukázky

Vosí továrna

268 Kč
Zdravě jíst
(1x)
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci.
Ukázky

Zdravě jíst

251 Kč
Zobrazuji 421 - 430 z 1000 položek
<< < 1 .. 41 42 43 44 45 .. 100 > >>