Nejprodávanější tituly - červen 2019

6minutový kouč – Daruj si sebelásku
(1x)

Daruj si sebelásku! Pierre Franckh pokračuje ve svých úžasných, rozumově vyrovnaných a hluboce účinných šestiminutových cvičeních – snad vůbec nejdůležitějším tématem: láskou k sobě samému. Věnujme se 6 minut denně jen sami sobě.

6minutový kouč – Daruj si sebelásku

242 Kč
Červený panáček
Vyprávění o panáčkovi v červeném kabátku a červené čepičce začíná jeho narozením a pokračuje po celý rok v 366 krátkých příbězích z každodenního života i dobrodružstvích plných fantazie. Vhodné pro nejmenší děti i první čtenáře.
Ukázky

Červený panáček

269 Kč
Divočina
(1x)
Čtyřiadvacet příběhů českých i zahraničních spisovatelů a spisovatelek (mezi něž patří slovutní autoři ověnčení literárními cenami i zástupci mladé generace) nabízí literární divokost v různých podobách.

Divočina

223 Kč
Ekologická spiritualita a etika
Kniha poukazuje na jiné východisko ekologické etiky, totiž na vztah člověka k životnímu prostředí a k životu jako takovému a na to, jak se toto životní prostředí dotýká spirituality člověka.

Ekologická spiritualita a etika

134 Kč
Filosofie v období středověku
Autor předkládá v této knize souvislý esej o komplexní historičnosti středověké filosofie v jejích institucionálních a politických rámcích.

Filosofie v období středověku

530 Kč
Goldstein
(2x)
Berlín 1931: Hospodářská krize, násilné střety mezi SA a Rudou frontou, mocenský boj berlínských gangů...

Goldstein

404 Kč
Gustav Krum
Reprezentativní celobarevná monografie Gustava Kruma, jednoho z nejvýznamnějších českých představitelů dobrodružné ilustrace dvacátého století. Na 216 stranách je téměř čtyři sta ukázek kreseb, obrazů, fotografií z umělcova rozsáhlého díla.

Gustav Krum

539 Kč
Kdo vládne světu?
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.

Kdo vládne světu?

342 Kč
Klub
Hans Stichler pochází ze skromných poměrů. Když mu jeho jediná žijící příbuzná zprostředkuje stipendium na univerzitě v Cambridgi a on má jako protislužbu vyřešit zločin, ještě netuší, k čemu se zavázal.

Klub

269 Kč
Kontrastní zvířátka 2
Leporelo plné vysoce kontrastních černobílých obrázků zaujme miminka již od dvou týdnů života a pomůže jejich rozvoji.

Kontrastní zvířátka 2

116 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 1000 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 .. 100 > >>