Nejprodávanější tituly - červen 2019

Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
Siddhártha
(8x)
V povídce Siddhárta vypráví Hermann Hesse příběh bráhmanského syna Siddhárthy, který hledá pravdu a smysl života.

Siddhártha

178 Kč
Velekněz
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.

Velekněz

358 Kč
Jakub a obří broskev
(1x)
Slavný příběh o osiřelém chlapečkovi, vychovávaném dvěma ukrutně zlými tetami, který se díky kouzelnému dědečkovi dostane do nitra nádherné, šťavnaté broskve a najde tam spoustu skvělých hmyzích kamarádů.

Jakub a obří broskev

269 Kč
Letopisy královské komory II. - Falešný tolar / Tichý jazyk / Boskovická svodnice
Tři detektivní příběhy z doby české renesance. Královský písař Jiří Adam z Dobronína se svým pomocníkem Petrem Korcem a služebnou Rozárkou řeší případy, s nimiž si pražští královští úředníci nevědí rady....

Letopisy královské komory II. - Falešný tolar / Tichý jazyk / Boskovická svodnice

332 Kč
Řbitov zviřátek - 10%
(2x)
Někdy je lepší být mrtvý Rodina Creedových se přestěhuje z Chicaga a usadí se v půvabném venkovském domě ve státě Maine. Otec je lékař, má zajímavou práci, krásnou manželku a dvě roztomilé děti.

Řbitov zviřátek

420 Kč
378 Kč
Seven Days to the Funeral
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.

Seven Days to the Funeral

441 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.

Saturnin

405 Kč
Ticho promlouvá
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.

Ticho promlouvá

296 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 1000 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 100 > >>