Nejprodávanější e-knihy - červen 2019

Hra o trůny
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
Dívej se, jak umírají
Zabij mě... jestli to dokážeš! Touhle výzvou se řídí Pepe Miranda, vrah a podřadný hrdina pouličních gangů. Skrývá se kdesi v 87. okrsku a působí policistům zatracené potíže.
Ukázky

Dívej se, jak umírají

179 Kč
Malé sladké lži
(2x)
Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal....
Ukázky

Malé sladké lži

339 Kč
Metoda Bullet Journal
Metoda Bullet Journal je jednou z nejelegantnějších a nejefektivnějších metod produktivity, s nimiž jsem se kdy setkal. Nejenže usnadňuje organizaci úkolů, ale zároveň pomáhá při hledání vašeho lepšího já.
Ukázky

Metoda Bullet Journal

259 Kč
Muž bez minulosti - 33%
(2x)

Osmý případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách.

Když se k médiím donese zpráva o zbitém mladém muži, který si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází, rychle mu dají přezdívku „Muž bez minulosti“.

Ukázky

Muž bez minulosti

359 Kč
239 Kč
Bouře mečů
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
Opuštěná společnost
(22x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

149 Kč
Dítě v síti
(1x)
Kniha Dítě v síti je přehledný a praktický návod, jak přistupovat k výchově a vzdělávání dětí během současné expanze informačních technologií.
Ukázky

Dítě v síti

209 Kč
Manuál pro uklízečky
(8x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
Ukázky

Manuál pro uklízečky

198 Kč
Noční motýl
Září 1489. Mojmír Mráz ze Žezlic, zmocněnec moravského zemského soudu, přijíždí na hrad starého přítele, aby vyšetřil smrt jeho vnučky.
Ukázky

Noční motýl

209 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>