Nejprodávanější audioknihy - červen 2019

Tiché roky
(16x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

329 Kč
Ve škole se dějou věci!
(2x)

Jakmile začne škola, Hedvika už se nikdy nudit nebude! A tak to taky bylo...

Ve škole se dějou věci!

248 Kč
Jiný TGM
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.

Jiný TGM

359 Kč
Psychologie ovlivňování
Po velkém úspěchu elektronické knihy vychází titul i v tištěné podobě!

Kniha, která si rychle získala oblibu čtenářů především díky čtivosti, praktičnosti a užitečnosti popisovaných technik.
Ukázky

Psychologie ovlivňování

385 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?

Vražda na faře

269 Kč
Příběh služebnice
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.

Příběh služebnice

332 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 350 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 35 > >>