Nejprodávanější tituly - červen 2019
kuchařky

Jak se fotografuje jídlo – Nafoťte si vlastní kuchařku - 11%
Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití nebo i na cestě k profesionálním kvalitám.
kuchařky

Jak se fotografuje jídlo – Nafoťte si vlastní kuchařku

449 Kč
399 Kč
Polévky ze Svatojánu - 11%
(1x)
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.
kuchařky

Polévky ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Přerušovaný půst - 11%
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má několikahodinový nebo denní půst. U přerušovaného půstu se omezí příjem potravin na několik hodin denně. Přitom nemusíte počítat kalorie, ani se zřík
kuchařky

Přerušovaný půst

269 Kč
239 Kč
Tak vařím já - 11%
Úspěšná česká herečka, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty.
kuchařky

Tak vařím já

269 Kč
239 Kč
U stolu s papežem Františkem - 11%
Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má kořeny jeho nasazení ...
kuchařky

U stolu s papežem Františkem

404 Kč
359 Kč
Všetko o údení - 20%
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už údia doma, na chate či chalupe.
kuchařky
Ukázky

Všetko o údení

225 Kč
180 Kč
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh - 11%
Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás.
kuchařky

Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh

449 Kč
399 Kč
Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
kuchařky

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Je to tak snadné – recepty na každý den
Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad...
kuchařky

Je to tak snadné – recepty na každý den

179 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
kuchařky

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>