Nejprodávanější tituly - červen 2019
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka - 11%
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
392 Kč
Cukrářská technologie - 11%
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
kuchařky

Cukrářská technologie

356 Kč
316 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Traditional czech cuisine - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
kuchařky

Traditional czech cuisine

339 Kč
319 Kč
Příběh čaje - 6%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
799 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 11%
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální.
kuchařky

Česká kuchyně za dob nedostatku

241 Kč
214 Kč
Dokonalý steak - 11%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
kuchařky

Dokonalý steak

359 Kč
319 Kč
Čokoláda každý den
Soubor sladkých, převážně veganských čokoládových pochoutek od zakladatelů organizace Not Your Sugar Mamas. Nechejte se překvapit čokoládou – jejím zdravým potenciálem a nekonečnými chutěmi Myslíte si, že milujete čokoládu…
kuchařky

Čokoláda každý den

44 Kč
Deník celiačky - 11%
Nahlédnutí pod pokličku života celiaka. Seznámení se s tím, jak se vypořádat s běžnými denními situacemi, s nepochopením okolí, ale například i s cestováním.
kuchařky

Deník celiačky

233 Kč
207 Kč
Deník Whole30 - 11%
Vítáme všechny příznivce WHOLE 30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky–prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat.
kuchařky

Deník Whole30

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>