Nejprodávanější Kniha - červen 2019
umění

Jan Švankmajer
Výpravná publikace mapuje tvůrčí principy celosvětově uznávaného umělce Jana Švankmajera.
umění

Jan Švankmajer

891 Kč
Jindřich Halabala and UP závody Brno
Jindřich Halabala, the main architect of UP závody as of 1930, greatly influenced the formation of the production program of the company. He contributed to the development of the products and to the advertising and sales strategies.
umění

Jindřich Halabala and UP závody Brno

539 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Leonardo
Božský umělec a univerzální genius. Leonardo da Vinci nás nepřestává fascinovat ani 500 let po své smrti. Jeho umělecké dědictví, které přinášíme v této knize, umožňuje čtenáři znovuobjevit celou šíři jeho uměleckého a vědeckého přínosu.
umění

Leonardo

269 Kč
Pier Paolo Pasolini a jeho filmy
(1x)
Jedna z nejrozsáhlejších a nejdůkladnějších monografií tohoto subverzivního provokatéra evropského filmu.
umění

Pier Paolo Pasolini a jeho filmy

359 Kč
Praha za císaře pána
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
umění

Praha za císaře pána

449 Kč
Sedm věží
Výpravná publikace Sedm věží. Karel IV. pohledem akademiků (1316–2016) vznikla na základě stejnojmenné výstavy, která se konala v hlavní budově Akademie věd České republiky ve dnech 6. dubna až 11. května 2016.
umění

Sedm věží

585 Kč
Tajemství hradu v Karpatech & Jiří Brdečka

V roce 1980 napsal Jiří Brdečka literární scénář ke kultovnímu snímku Tajemství hradu v Karpatech. Půvabný humorný text potěší stejně jako film sám. Úvod Terezy Brdečkové a odborná studie Lukáše Skupy seznamují čtenáře s pozadím vzniku filmu.

umění

Tajemství hradu v Karpatech & Jiří Brdečka

324 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
umění

The Beatles všechny písně

719 Kč
Účast
Účast malíře v díle, účast pozorovatele v díle. Dílo jako prostor vzájemné komunikace tvůrce a diváka. Vizuální vnímání předmětné skutečnosti tvůrcem a její převod do díla. Obraz a jeho pravda. To jsou základní témata knížky.
umění

Účast

162 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 180 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>